duminică, 18 noiembrie 2018

Presa pentru șnițele


PRESA PENTRU ȘNIȚELE




Schnitzelpresse !

                             Pentru creșterea productivității folosiți :
                   PRESA PENTRU ȘNIȚELE (Schnitzelpresse)!
În filmulețul atașat sunt prezentate probele de lucru cu unul din modelele de Schnitzelpres, nefixat pe masă....de data aceasta...Carnea tăiată perpendicular pe fibră, în felii cât mai subțiri, de cel mult jumătate de centimetru, se presează, ușor și rapid până ajunge subțire, subțire… 2-3 mm, se condimentează cu sare și piper pe ambele fețe și este gata pentru următoarele operații: trecerea prin făină, ouă și pesmet + prăjire... 

Se evită bătaia insistentă a bucăților de carne, “scămoșarea” ei  în favoarea presării uniforme, ferme și silențioase, crește productivitatea și calitatea operației atât în cazul prelucrării cantităților industriale cât și a volumelor de carne mai mici. 
Presa pentru șnițele este un dispozitiv fiabil și util, folosit în aplatizarea/presarea cărnii destinată producției de șnițele sau pentru pregătirea cărnii pentru grătar.
Pentru ușurarea muncii, cele două blaturi aplicate pe plăcile active au câte o față "frezată/randalinată" ca și capătul ciocanului clasic  și câte o față "lisă/netedă".
notă: presa, cu placa superioară rotativă, se foloseste cu succes și în presarea burgerilor și a altor produse pentru fabricarea cărora se folosesc tehnologii asemănătoare de exemplu blaturi de piza.
Amănunte, detalii și comenzi: aresstahldistrib@yahoo.com și/sau: 0787646097


3 comentarii:

  1. 1700 lei cu blaturile din poliamidă cu doua fețe: lise și respectiv randalinate, cu suprafața frezată ca și ciocanul de șmițele. Se întorc și se folosesc după dorință.

    RăspundețiȘtergere